IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Auringonpaiste piristää niin paljon!Sunnuntai 05.05.2024 05:57

Viikonloppu on mennyt kivasti olin eilenä aamulenkillä, nukuin pienet päikkärit, kävin lidlissä kaupassa ja katsoin loppillan netflixiä vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen kun alkaa uusi viikko fiilis on hyvä tällä hetkellä odotan jo innolla ensi viikon viikonloppua että mä ja paras kaveri näemme soitin eilenä sille kyselin miten viikonloppu on mennyt.
Tänään aijon mennä lenkille iltapäivällä koska on luvattu hyvää säätä alan pesemään pyykkiä hetken päästä niin huomenna ei tarvitse. Laskin eilenä mun rahatilanteen ja sain siirrettyä 70 euroa säästöön nyt olen parissa kuukaudessa saanut säästöön 140 euroa jos olisin päässyt desucon tapahtumaan niin nuo rahat olisivat menneet siihen. Alan nyt säästämään laivareissuun mikä tehdään tuossa syksyllä kavereiden kanssa mä olen niin paljon kaivannut laivalle toivon että tänä vuonna päästään sinne on sitten shoppailu ja juoma rahat valmiina mä luulen että laivareissuun saattaa mennä noin 200 euroa? Tai vähemmän no sen näkee sitten. Juomiin pitää riittävästi olla rahaa juon sitten vaan lonkeroa siellä ja viiniä poikaystävälle pitää ostaa laivalta tuliaisia ajattelin jonkun viinapullon ja suklaata sille. Kävin eilenä tokmannilla nyt on 7 paria mustia sukkia maksoi 10 euroa. Sukat menee niin nopeasti rikki että niitä pitää ostaa melkein jatkuvasti onneksi asuu ihan tokmannin vieressä niin sieltä saa heti ostettua nuo sukat. Ensi viikon keskiviikkona mulla on taas verikokeet aamupäivästä ajattelin ajella pyörällä sinne terveyskeskukseen niin sillä pääsee nopeasti
täytyy laittaa ilmaa renkaisiin jossain vaiheessa. Aamukahvi herätti onneksi otan hetken päästä aamulääkkeet masennuslääkettä haen seuraavan kerran kesäkuun alussa se resepti on uusittu niin saa haettua ne. Todella hyvä asia on se etten ole joutunut syömään yhtään rauhoittavia lääkkeitä niitä menee onneksi todella harvoin. Otan sen lääkkeen siinä kohtaa jos ahdistus vaan pahenee eikä mikään muu keino auta. Aijon nyt keskittyä hyviin asioihin mitkä tuo mulle iloa elämään tällä hetkellä pakko sanoa että tuo aurinko piristää todella paljon mun mieltä ihanaa, kohta on kesä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.